Γ. Χατζησεβαστός: «Βάσει αποτελεσμάτων είμαστε ακόμη στο «παιχνίδι» της παραμονής»

Ο τεχνικός της Δαμάστας, Γιάννης Χατζησεβαστός, μίλησε στο Grandsport.gr για την ήττα της Δαμάστας από τον ΑΟΑΝ με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι και την ήττα που δέχτηκε η ομάδα του, ενώ στάθηκε και στο κομμάτι της διαιτησίας, κυρίως για το πέναλτι που καταλογίστηκε, εις βάρος της ομάδας του. Τέλος τόνισε πως βάσει αποτελεσμάτων, είναι ακόμη στο «παιχνίδι» της παραμονής και θα «παλέψουν» μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, έκανα δύο αλλαγές στο 25’, με τον Άγιο Νικόλαο να πατάει καλύτερα, δεχτήκαμε ένα γκολ που έπρεπε να προσέχουμε με βάσει τον τρόπο παιχνιδιού. Όσο το σκορ ήταν στο 1-0, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μπήκαμε στο δεύτερο μέρος αρκετά καλά, πήραμε μέτρα στο γήπεδο, είχαμε την κατοχή, όμως όσο δεν έμπαινε το γκολ και αγχωνόταν ο αντίπαλος, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε, ρισκάραμε πάρα πολύ μέχρι και το 85’ όπου μπήκε το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Καταντάει γραφικό να λέω για τη διαιτησία αλλά δεν γίνεται να δίνει τέτοιο πέναλτι ο διαιτητής, ήταν ο ίδιος με τον Άρη Σούδας. Βάσει αποτελεσμάτων, είμαστε ακόμη στο «παιχνίδι» της παραμονής και θα «παλέψουμε» μέχρι τέλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P