
Διπλή προπόνηση πραγματοποίησε την Τρίτη (24/6) ο Παναθηναϊκός, από την οποία απουσίασε ο Φακούντο Πελίστρι.
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε διπλή προπόνηση την Τρίτη (25/6) και αυτή την ακολούθησαν όλοι οι διεθνείς που έλειπαν με άδεια. Εξαίρεση ο Φακούντο Πελίστρι με τον Ουρουγουανό άσο να αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (25/6), προκειμένου να ενσωματωθεί επίσης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
“Με διπλή προπόνηση την Τρίτη στο Κορωπί συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.
Το βάρος στη σημερινή μέρα έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας. Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Στην πρωινή προπόνηση οι διεθνείς ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχαν στο πρόγραμμα που έκαναν και οι υπόλοιποι.
Ο Πελίστρι απουσιάζει με άδεια και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη”.