Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ-Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Ερασιτέχνη ο Θανάσης Κατσαρής

Σε τροχιά σημαντικών εξελίξεων έχει μπει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, καθώς η παραίτηση του Θανάση Κατσαρή από την προεδρία του ΑΣ θεωρείται πλέον οριστική. Η απόφασή του να ανακοινώσει συνεργασία με τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Ιβάν Σαββίδη, προκάλεσε αναταραχή και εσωτερικές αντιδράσεις.

Η δημόσια αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και η αποστασιοποίηση κορυφαίων στελεχών όπως των Θανάση Χατζόπουλου και Αντώνη Τσαλόπουλου, επιδείνωσαν το ήδη τεταμένο κλίμα. Παρά τις διευκρινίσεις του κ. Κατσαρή πως η εν λόγω συμφωνία δεν ήταν δεσμευτική, αλλά διερευνητικού χαρακτήρα, οι πιέσεις που δέχθηκε οδήγησαν τελικά στην παραίτησή του από την ηγεσία του ΑΣ, μετά από 27 χρόνια παρουσίας.

Πλέον, ο Δικέφαλος καλείται να διαχειριστεί τη μεταβατική περίοδο και να προχωρήσει, πιθανότατα, σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το βασικό ζητούμενο για την επόμενη μέρα είναι η διασφάλιση της ενότητας, της σταθερότητας και μιας κοινής γραμμής σε όλα τα επίπεδα, ενόψει κρίσιμων αποφάσεων που αφορούν το μέλλον του συλλόγου και το μεγάλο έργο της Νέας Τούμπας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ