Σπουδαία κίνηση από τον Γιάννη Κοζυράκη: Δωρεά αγάπης στη μνήμη του πατέρα του

Μια ξεχωριστή πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθησίας πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΑ, Γιάννης Κοζυράκης, ο οποίος δώρισε μία αναπαυτική πολυθρόνα στην Παιδοογκολογική Κλινική Παίδων και Εφήβων του ΠΑΓΝΗ.

Η πολυθρόνα αφιερώθηκε στη μνήμη του πατέρα του, Νίκου Κοζυράκη, με τον έμπειρο αθλητή να τιμά με αυτόν τον τρόπο τον άνθρωπο που αποτέλεσε έμπνευση στη ζωή του. Θα χρησιμοποιείται καθημερινά από παιδιά και γονείς που δίνουν τον δικό τους αγώνα, προσφέροντας μια μικρή ανάσα άνεσης στις δύσκολες ώρες της αναμονής και της φροντίδας.

Ο Γιάννης Κοζυράκης απέδειξε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γκολ και αποτελέσματα, αλλά και αλληλεγγύη, ευαισθησία και ουσιαστική στήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη. Η κίνησή του έγινε δεκτή με συγκίνηση από το προσωπικό της κλινικής και σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ