Κ. Φραγκιαδουλάκης: «Μία από τις δυσκολότερες έδρες…»

Ως μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, χαρακτήρισε τα Μάλια, ο Κώστας Φραγκιαδουλάκης μιλώντας στο Grandsport.gr, πριν το παιχνίδι του ΑΟΤ με τον ΠΑΝΟΜ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τυμπακίου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί χαρακτηρίζοντάς το ως πολύ δύσκολο, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΝΟΜ έχει τον ίδιο βασικό κορμό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως εάν δεν τερματίσουν στις πρώτες τρεις θέσεις, ο ίδιος δεν θα θεωρήσει τη σεζόν πετυχημένη.

ADVERTISING

Αρχικά για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΝΟΜ, τόνισε: «είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί εάν παρατηρήσουμε, είναι μία ομάδα η οποία έχει πάνω-κάτω τον ίδιο κορμό αρκετά χρόνια, αποτελούμενο από έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ πάντα τερματίζει υψηλά στη βαθμολογία και πρωταγωνιστεί.

Θεωρώ ότι για να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ιδρώσουμε πάρα πολύ και να χτυπήσουμε σε κάποια αδύναμα σημεία που έχουμε εντοπίσει και δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Για τους στόχους του ΑΟΤ, τη φετινή χρονιά, ανέφερε: «σύμφωνα με το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Πάμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία, εάν δεν είμαστε μέσα στις 2-3 πρώτες θέσεις, εγώ προσωπικά δεν θα θεωρήσω τη σεζόν πετυχημένη. Έχουμε παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P