Η Άρσεναλ “τσεκάρει” Καρέτσα και Μουζακίτη

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία, η Άρσεναλ έχει στρέψει το βλέμμα της σε δύο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές: τον Κωνσταντίνο Καρέτσα της Γκενκ και τον Χρήστο Μουζακίτη του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα «The Athletic», οι Λονδρέζοι παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του 17χρονου επιτελικού μέσου Καρέτσα, ο οποίος ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στο βελγικό πρωτάθλημα. Οι απαιτήσεις της Γκενκ για την παραχώρησή του κυμαίνονται μεταξύ 30 και 40 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους. Αν προχωρήσει κάποια συμφωνία, αναμένεται να περιλαμβάνει παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Βελγίου – είτε ως δανεικός είτε με καθυστερημένη μεταγραφή – καθώς δεν έχει ακόμα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (θα το κάνει τον Νοέμβριο).

Όσον αφορά τον Χρήστο Μουζακίτη, τον 18χρονο κεντρικό μέσο του Ολυμπιακού, η Άρσεναλ τον έχει επίσης στη λίστα της, χωρίς να προκύπτει – προς το παρόν – κάποια πρόθεση άμεσης κίνησης. Το ενδιαφέρον των Άγγλων βρίσκεται στο στάδιο της παρακολούθησης, ωστόσο η παρουσία του στις επιλογές των «κανονιέρηδων» δείχνει τη δυναμική του ταλέντου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ