Παίρνουν παράταση οι εξελίξεις στη Χαραυγή

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στη Χαραυγή.

Παράταση παίρνουν οι αποφάσεις στη Χαραυγή, αναφορικά με την επόμενη ημέρα του σωματείου. Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, όσον αφορά την απόφαση των διοικούντων για την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Χαραυγή.

Πρόθεση του προέδρου, Γιώργου Βασιλείου είναι η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Α1 ΕΠΣΗ, ακόμα και αν δεν καταφέρει να είναι το ίδιο ανταγωνιστική με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς είναι κάτι για το οποίο άπαντες πάλεψαν, καθώς η Χαραυγή δεν έχει βρεθεί ποτέ στο παρελθόν στην κορυφαία τοπική κατηγορία.

Ακόμα όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και όλα θα κριθούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, που πήρε παράταση, αφού δεν θα γίνει στις 5 Ιουνίου όπως είχε αρχικά οριστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ