Ικανοποίηση για επτά παίκτες του ΑΟΑΝ Κ15 στα δοκιμαστικά του ΟΦΗ

Σε δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (ΒΑΚ) το απόγευμα της Πέμπτης, επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15 του ΑΟΑΝ είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, ύστερα από πρόσκληση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν οι Ιωσήφ Καβουσανός, Γεώργιος Μυλωνάκης, Φλοριάν Χαμιτάι, Σωτήρης Νάνο, Θεόφραστος Τζιράκης (γεννηθέντες το 2011), καθώς και οι Αργκελ Μετούσι και Κώστας Σταυρακάκης (γεννηθέντες το 2012), αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Η κλήση των νεαρών αθλητών και η θετική παρουσία τους αποτελούν καρπό της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του ΑΟΑΝ, με ιδιαίτερη έμφαση από τους προπονητές και τον υπεύθυνο της ακαδημίας, Μάκη Φθενάκη.

Προς τιμήν του ΑΟΑΝ, η ομάδα βοήθησε στην μετακίνηση των παιδιών στο Ηράκλειο, ενώ τους συνόδευσαν ο προπονητής τους, Μάνος Κόκκινος, και ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ., Δημήτρης Τζιράκης.

Κατά την αναχώρησή τους από το στάδιο του Αγίου Νικολάου, ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ, Μάνος Μακράκης, βρέθηκε εκεί για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία, εκφράζοντας τη στήριξή του και το ενδιαφέρον του για τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ