
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μέμμου για την παραμονή στον Εργοτέλη.
Ο έμπειρος εξτρέμ δηλώνει χαρούμενος που παραμένει στον Εργοτέλη, θέλοντας να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» να επιστρέψουν στις εθνικές κατηγορίες.
Παράλληλα, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πέρυσι με τον τραυματισμό του στον ώμο, ευχαριστώντας τους ανθρώπους του Εργοτέλη για τη στήριξη,
Αναλυτικά είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Εργοτέλη και τη νέα χρονιά. Θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε μαζί, οπότε όλα τα υπόλοιπα ήταν εύκολα.
Ο στόχος είναι να ανεβάσουμε τον Εργοτέλη στις εθνικές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση, καθώς και το προπονητικό team που με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές, αυτές του τραυματισμού και της αποθεραπείας μου.
Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να προσφέρω περισσότερα την περασμένη σεζόν, όμως δεσμεύομαι να τα δώσω όλα φέτος, αρκεί να υπάρχει υγεία».