«Μια χρονιά-σταθμός για την Κ17 του ΟΦΗ» – Η ανασκόπηση του Αλέξανδρου Τζώρτζογλου

Μια συγκινητική και αποκαλυπτική ανάρτηση έκανε ο Αλέξανδρος Τζώρτζογλου, Assistant Coach της Κ17 και επικεφαλής αναλυτής αγώνων της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, στο LinkedIn, με αφορμή το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο ίδιος στάθηκε στα επιτεύγματα της ομάδας και την εξαιρετική πορεία της Κ17, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Super League.

Όπως τόνισε στην ανάρτησή του: «Μια χρονιά που θα μείνει αξέχαστη! Η Κ17 του ΟΦΗ τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα της Super League. Η σκληρή δουλειά, η πίστη στη διαδικασία, το ομαδικό πνεύμα και ο σεβασμός ήταν οι αξίες που μας οδήγησαν σ’ αυτό το αξέχαστο ταξίδι».

Ανάμεσα στα highlights της χρονιάς, ο Αλέξανδρος Τζώρτζογλου υπογράμμισε:

  • Πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΦΗ η Κ17 τερματίζει στη 2η θέση στη Super League Κ17.
  • Πρώτη ομάδα από την περιφέρεια (εκτός Αθήνας-Θεσσαλονίκης) που κατακτά τη 2η θέση από το 2017.
  • Φέτος εφαρμόστηκε νέο πανελλήνιο φορμάτ, χωρίς περιφερειακούς ομίλους.
  • Ο ΟΦΗ είχε τη 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.
  • Τρεις παίκτες κλήθηκαν σε εθνικές ομάδες.
  • Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Αντωνακάκης.
  • Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 32 ποδοσφαιριστές, με μέσο όρο συμμετοχής τα 615 λεπτά ανά παίκτη.

Ολοκληρώνοντας, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πορεία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπερηφάνεια για όλους. Μπροστά και ψηλότερα!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ