Ο Νίκος Τσαμπουράκης πάει δωρεάν στο ΟΑΚΑ όλους τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του!

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχωρά ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, Νίκος Τσαμπουράκης, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξή του στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΟΦΗ!

Έτσι με ενέργειες του ίδιου, όλοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του, περίπου 30 άτομα, θα ταξιδέψουν στο ΟΑΚΑ με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να βρίσκονται στον τελικό του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό!

Ο Νίκος Τσαμπουράκης, μεγαλωμένος από παιδί με την ιδέα του ΟΦΗ και σε μια από τις πιο ομιλίτικες οικογένειες του Ηρακλείου, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται σε αυτή τη μεγάλη στιγμή για την κρητική ομάδα, έχοντας δίπλα του όλους τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται καθημερινά στον ίδιο εργασιακό χώρο, κάνοντάς τους ένα από τα πιο υπέροχα δώρα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ