Την καταλληλότερη στιγμή το ρεπό για τον Γρανίτη

Μπορεί η ομάδα των Χανιών να ξεκίνησε ονειρικά την πορεία της στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ, ωστόσο, οι τραυματισμοί είναι αυτοί που κάνουν τον Τάκη Διακάκη να πιστεύει ότι το ρεπό ήρθε την ιδανική στιγμή για τον Γρανίτη.

Από την αρχή των Μπαράζ οι Χανιώτες αντιμετωπίζουν σοβαρές απουσίες, ενώ, στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών ο ικανός τεχνικός είδε και τον δεύτερο ιεραρχικά τερματοφύλακα του, Κώστα Βλαχάκη να αποχωρεί τραυματίας με την εικόνα του να προβάλει ανησύχια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καθησυχαστικές, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει ίσως χιαστούς, κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί από τη μαγνητική.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, ο Γρανίτης θα πορευτεί με τον 16χρονό Πεντάρη, καθώς και ο Χριστουλάκης έχει τραυματισμό!

Το ρεπό φαίνεται πως ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα, ωστόσο θετικό είναι το δύο στα δύο που έχει στην αρχή των Μπαράζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ