Τ. Διακάκης: «Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας – Το ματς θα κριθεί στο ποιος θα σκοράρει πρώτος»

Ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, όπου ο Γρανίτης θα υποδεχθεί τον Ερμή Ζωνιανών, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Διακάκης, μίλησε στο GRANDSPORT για το ματς.

Η δήλωση του: «Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ σκληρή ομάδα όπως είναι ο Ερμής. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κυνηγήσουμε το δύο στα δύο. Θεωρώ ότι θα είναι ένα κλειστό ματς που θα κριθεί στο ποιος θα σκοράρει πρώτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Γρανίτη.

Ο Γρανίτης θέλει να συνεχίσει νικηφόρα μετά το “τρίποντο” της πρεμιέρας απέναντι στον Ηρόδοτο, και η αναμέτρηση του Σαββάτου (4/5, 17:00) κρίνεται κομβική για τη συνέχεια του ομίλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ