Ομιλία ενότητας από τον Α. Παπαδάκη

Ο ισχυρός άντρας της Δαμάστας, Αντώνης Παπαδάκης, βρέθηκε στη σημερινή (12/05) προπόνηση της ομάδας, όπου μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου, δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης», σε όλα τα μέλη του τμήματος.

Ο Αντώνης Παπαδάκης λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο με σκορ 4-1, μίλησε σε όλα τα μέλη της ομάδας, με την ομιλία του να χαρακτηρίζεται από επισημάνσεις για ομόνοια, ενότητα και ηρεμία, ενώ παράλληλα, τόνισε ότι το σωματείο συνεχίζει το πρότζεκτ που έχει θέσει η ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα (12/05) είναι η 10η αγωνιστική του κρητικού ομίλου του πρωταθλήματος, με την Δαμάστα να μην αγωνίζεται καθώς ο αντίπαλος της, ο Άρης Ρεθύμνου, έχει αποχωρίσει από το πρωτάθλημα και το σωματείο της Δαμάστας θα πάρει ξεκούραστα, τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας: «Παρουσία του κ. Αντώνη Παπαδάκη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΑΟ Δαμάστας στο γήπεδο του ΠΟΑ. Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την ομιλία του να χαρακτηρίζεται από επισημάνσεις για ομόνοια, ενότητα, ηρεμία και ομοψυχία.

Δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στη δουλειά και στην προσπάθεια που καταβάλουν άπαντες, στήριξη στο ταλέντο και στις ικανότητες που διαθέτουν, με τον κ. Παπαδάκη να τονίζει ότι ο ΑΟ Δαμάστας συνεχίζει το project που έχει χαράξει η ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P