Σπουδαία νίκη του Λίντο με 3-2 επί της πρωταθλήτριας Χαραυγής

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με εξαιρετικό ρυθμό και συνεχείς ανατροπές, το Λίντο πέτυχε μία σπουδαία νίκη με 3-2 απέναντι στην πρωταθλήτρια Χαραυγή, για την 28η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

26/04/2025-16:00
Α2 ΕΠΣΗ - 2024-25 | Αγωνιστική 28
Ημίχρονο: 1-2
ΛΙΝΤΟ
3
ΧΑΡΑΥΓΗ
2
Τελικό
 

Η Χαραυγή μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Βαγγέλη Βασιλείου. Το Λίντο αντέδρασε άμεσα και στο 11′ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κεβάνι, έπειτα από ωραία πάσα του Δεσποτόπουλου.

Στο 18ο λεπτό ο Χρήστος Νικολάου σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγο αργότερα, στο 19′, το Λίντο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κεβάνι, όμως ο Καπίνος Μήτρου απέκρουσε την εκτέλεση του ίδιου παίκτη, κρατώντας το σκορ ισόπαλο.

Η Χαραυγή πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 27′, όταν ο Βαγγέλης Βασιλείου με μία εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, περνώντας τρεις αντιπάλους, έκανε το 1-2. Πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Προκόπης Νικολάου απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Μακριδάκης έδιωξε θεαματικά.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στο Λίντο. Στο 51′ ο Τρυφίδης, έπειτα από ωραία ενέργεια του Βαρδάκη, ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 58′ ο Παπάζογλου ολοκλήρωσε την ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 και δίνοντας στους γηπεδούχους μία νίκη γοήτρου απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ