
Σε τροχιά επαναδραστηριοποίησης μπαίνει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Ηροδότου, με στόχο να δώσει ξανά το δυναμικό του «παρών» στα κοινά του συλλόγου. Μάλιστα, απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας των Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Με αφορμή και την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, ο Σύνδεσμος καλεί τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα, δείχνοντας ότι ο Ηρόδοτος έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Οι παλαίμαχοι, με την εμπειρία και την αγάπη τους για τον σύλλογο, είναι έτοιμοι να σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση σε αυτή τη σημαντική μάχη.
Η ανακοίνωση: «Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Ηροδότου καλεί όλο τον κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στον αυριανό (Σάββατο 26/4, 17:00) αγώνα με τον Γρανίτη, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.
Η παρουσία όλων είναι σημαντική για να δώσουμε ώθηση στους παίκτες μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.
Ο Ηρόδοτος δεν είναι μόνο μια ομάδα, είναι ιδέα και ιστορία για ολόκληρη τη Νέα Αλικαρνασσό.
Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ηροδότου».