Χωρίς Νους και Σαλσέδο η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αστέρα!

Με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο το πρωί της Παρασκευής (25/4), η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αυριανού (26/4, 20:00) αγώνα με τον Αστέρα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Ναούμοφ Μαρινάκη, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Σίλβα, Λέουις, Καραχάλιο, Νέιρα, Ανδρούτσο, Αποστολάκη, Μπάκιτς, Φούντα, Σενγκέλια, Γιούνγκ, Θεοδοσουλάκη και Χνάρη.

Εκτός έμειναν οι Ζανελάτο, Ριέρα, Νους, Σαλσέδο, Άλβαρεζ, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Κουτεντάκης, Λαγουδάκης, Φανουράκης.

Ο Νους έχει ακόμα μια μικρή ενόχληση από τον ημιτελικό και αν και κανονικά μπορεί να αγωνιστεί, προτιμήθηκε να μείνει εκτός και να του δοθεί χρόνος, αφού παίζει στα… κόκκινα σε καθε ματς και με τον τελικό να ακολουθεί, στον ΟΦΗ δεν θέλουν να το ρισκάρουν.

Ο Σαλσέδο έκανε αποφόρτιση όλη τη βδομάδα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Αμφότεοι πάντως δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερο…

Ο Ριέρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έμεινε εκτός αποστολής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ