
Ο Ηρόδοτος κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 ΕΠΣΗ και ετοιμάζεται για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.
Την άνοδο στην Γ’ Εθνική μέσω του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ θα διεκδικήσει ο Ηρόδοτος, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Γρανίτη, το Σάββατο του Πάσχα, στις 26 Απριλίου.
Ιδιαίτερα ευνοϊκό το πρόγραμμα για τον πρωταθλητή Ηρακλείου καθώς θα αντιμετωπίσει επίσης εντός έδρας τους πρωταθλητές από ΕΠΣ Πειραιά Α’ και ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, έχοντας μόλις ένα ταξίδι στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή ΕΠΣ Αθηνών Β’ και θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και το Λασίθι για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές των γειτονικών νομών, Ερμή Ζωνιανών και Νεάπολη, αντίστοιχα, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα έχει το ρεπό του.
1η αγωνιστική – Σάββατο 26 Απριλίου
Ηρόδοτος – Γρανίτης
2η αγωνιστική – Κυριακή 4 Μαΐου
ΕΠΣ Αθηνών Β’ – Ηρόδοτος
3η αγωνιστική – Σάββατο 10 Μαΐου
Ηρόδοτος – ΕΠΣ Πειραιά Α’
4η αγωνιστική – Τετάρτη 14 Μαΐου
Ηρόδοτος – ΕΠΣ Δυτικής Αττικής
5η αγωνιστική – Κυριακή 18 Μαΐου
Ερμής Ζωνιανών – Ηρόδοτος
6η αγωνιστική – Κυριακή 25 Μαΐου
Νεάπολη – Ηρόδοτος
7η αγωνιστική – Κυριακή 1 Ιουνίου
Ρεπό