Β. Κεφαλούκος: «Το πρωτάθλημα των σουβλακιών τελειώνει»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Δειλινών, Βαγγέλης Κεφαλούκος, προχώρησε σε δηλώσεις στο GRANDSPORT μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΑ, ευχαριστώντας τους ανθρώπους του Αρκαλοχωρίου για τη φιλοξενία, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βαγγέλης Κεφαλούκος ευχαρίστησε τους ανθρώπους, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εκφράζοντας τους προβληματισμούς του.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Καταρχήν, να ξεκινήσω με συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου για τη φιλοξενία. Οι άνθρωποι ήταν άψογοι, ανώτεροι στο γήπεδο, ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και το κέρδισαν δίκαια. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και τους ευχαριστώ για την τιμή που μας έκαναν.

Θέλω επίσης να δώσω… συγχαρητήρια στη Χαραυγή…

Δυστυχώς, η γνησιότητα, η καθαρότητα, το μεράκι και η αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χάνονται μέρα με τη μέρα. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όλες αυτές οι καταστάσεις απομακρύνουν ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν και να στηρίξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το “πρωτάθλημα των σουβλακιών τελειώνει. Πρέπει επιτέλους να αγαπήσουμε αυτό το άθλημα και όχι να το διαλύσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

HOME

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΟΗ

LIVE

VIDEOS