
Με μια σημαντική προσθήκη από τα «σπλάχνα» της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Χερσονήσου για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μινωική, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Ο λόγος για τον Δομένικο Μάριο Φραγκίσκο Βλασιάδη, γεννηθέντα το 2008, ο οποίος κλήθηκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας, έχοντας ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο Youth League. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, αλλά και ως χαφ, προβιβάζεται για πρώτη φορά, επιβραβεύοντας τη συνέπεια και την πρόοδό του.
Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και παρουσιάζεται πανέτοιμη για το εντός έδρας ματς, με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.