Ένας ακόμη «τελικός» για τον ΑΟΑΝ

Ο ΑΟΑΝ συνεχίζει να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για την παραμονή του στη Γ’ Εθνική, με το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον ΠΟΑ να αποτελεί… τελικό για την ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Η νίκη απέναντι στη Νεάπολη για το Κύπελλο Λασιθίου και η πρόκριση στον τελικό με την Αναγέννηση, έδωσε ψυχολογική ώθηση, όμως αυτό το παιχνίδι μπορεί να περιμένει. Προέχει το πρωτάθλημα, προέχει η επιβίωση. Το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΟΑ φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους: ο ΑΟΑΝ «καίγεται» για βαθμούς, θέλει μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής, ενώ ο ΠΟΑ, έχοντας εξασφαλίσει τη σωτηρία, στοχεύει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Στα αγωνιστικά, ο Τσανάι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ο Πανεράς παραμένει τραυματίας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Οι «μπλε» προπονήθηκαν και σήμερα, ενώ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με τις δύο τελευταίες προπονήσεις Παρασκευή και Σάββατο, με μοναδικό σύνθημα: νίκη και μόνο νίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

HOME

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΟΗ

LIVE

VIDEOS