
Οι Έλληνες ανακοίνωσαν πως θα διαθέσουν σε κοινωφελές ίδρυμα το πριμ που ανακοίνωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος για την Εθνική Ελλάδας έπειτα από την εξασφάλιση της ανόδου της στη League A του Nations League.
Η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε την άνοδό της στη League A του επόμενου Nations League και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος αποφάσισε να δώσει πριμ ύψους 200 χιλιάδων ευρώ στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της “γαλανόλευκης”.
Την Τετάρτη (26/3) λοιπόν, οι Έλληνες διεθνείς εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία έκαναν γνωστό θα προχωρήσουν σε μια αξιέπαινη κίνηση διαθέτοντας τα χρήματα από το πριμ σε κοινοφελές ίδρυμα. Μάλιστα, ο κ. Ηλιόπουλος αναμένεται να προσφέρει το ποσό απευθείας στο ίδρυμα που θα υποδείξουν οι διεθνείς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ελλήνων διεθνών:
“Ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, για την άμεση επιβράβευση της πορείας μας στο Nations League και την άνοδό μας στη League A.
Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Ηλιόπουλο για την πρωτοβουλία του να προσφέρει επιπλέον πριμ στην ομάδα μας, το οποίο αποφασίσαμε να διαθέσουμε σε κοινωφελές ίδρυμα που θα υποδείξουμε στον ίδιο τις επόμενες ημέρες και θα προσφέρει απευθείας.
Είναι στοιχειώδης υποχρέωση μας, άλλωστε, να επιστρέφουμε με κάθε τρόπο και ευκαιρία τη στήριξη που λαμβάνουμε, υπηρετώντας με
μεγάλη μας χαρά τον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου”.