Μ. Σεραφειμίδης: «Σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δύο φορές τον πρωτοπόρο»

Ο Μαρίνος Σεραφειμίδης, επιθετικός του ΠΑΟΚρουσώνα, μίλησε στο GRANDSPORT μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στη Νέα Αλικαρνασσό επί του Ηροδότου με 1-2, όπου είχε καθοριστική συμβολή, κερδίζοντας το πέναλτι της ισοφάρισης και δίνοντας την ασίστ στον Αλεξάκη για το νικητήριο γκολ.

Ο ικανός επιθετικός του ΠΑΟΚ παράλληλα, αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Αλμυρό, αλλά και στη συνολική εικόνα των τελεταίων αγωνιστικών για τους «ασπρόμαυρους» που βγάζουν μία μεγάλη ωριμότητα και σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά είπε:

«Καταρχάς, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που μας κρατάει κοντά στην κορυφή. Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι επίσης σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δύο φορές στο πρωτάθλημα τον πρωτοπόρο μέχρι στιγμής.

Στα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα δείχνει πολύ συγκεντρωμένη και σοβαρή, έτσι ώστε να χτίσει αυτό το αήττητο σερί με όμορφο ποδόσφαιρο. Έρχεται ένα δύσκολο ματς σε λίγες μέρες, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα, με σοβαρότητα και συγκέντρωση, ώστε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

HOME

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΟΗ

LIVE

VIDEOS