Μιχ. Ζουραράκης: «Παρά το μικρό ρόστερ, καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε

Το σχόλιο του Μιχάλη Ζουραράκη στο GRANDSPORT για το «Χ» που έφερε η ομάδα του στην Μυρτιά.

Ο τεχνικός του Κόροιβου μίλησε μεταξύ άλλων για την χαρά που τον κατακλύζει βλέποντας τον Αστέρα Μυρτιάς να λειτουργεί ξανά και να πραγματοποιεί την πορεία αυτή, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο καλό ποδόσφαιρο που παίχτηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επιπλέον παρά το μικρό ρόστερ που διαθέτει, τόνισε πως ο Κόροιβος καταφέρνει και ανταποκρίνεται και σε συνδυασμό με τα στατιστικά στους τελευταίους οκτώ αγώνες, είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αστέρα Μυρτιάς για την άνοδό της στην Α2. Της εύχομαι τα καλύτερα και θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που βλέπω τον σύλλογο να λειτουργεί ξανά οργανωμένα και να προοδεύει. Έχω ζήσει σημαντικές στιγμές στον Αστέρα και διατηρώ πολλούς καλούς φίλους εκεί.

Όσον αφορά το ματς, θεωρώ πως ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι, γεγονός που αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι με το πέναλτι που του δόθηκε, όπως και εμείς στις δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Αντωνακάκη και τον Γιακουμάκη, οι οποίοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντινή απόσταση.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ιδιαίτερα όμως στη δική μου. Παρά το μικρό ρόστερ, καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε. Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια είμαστε αήττητοι, με 16 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά. Βάζουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε έναν δυνατό Κόροιβο, που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν, επιπλέον έχουμε πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Χανιωτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

HOME

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΟΗ

LIVE

VIDEOS