Δύο τα ερωτηματικά ενόψει Αγίας Βαρβάρας

Ο Ηρόδοτος επέστρεψε στα «βάσανα» ενόψει Αγίας Βαρβάρας!

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης θέλει να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι για την νοκ-αουτ αναμέτρηση της 4ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, την προσεχής Τετάρτη (12/3, 17:30) εκτός έδρας κόντρα στην Αγία Βαρβάρα.

Δύο τα ερωτηματικά ενόψει του σημαντικού αυτού αγώνα, με την συμμετοχή των Ξηρό και Μπαρδάκη να κρίνεται αύριο με την τελευταία προπόνηση.

Ο Ηρόδοτος στο πρωτάθλημα γνώρισε την 3η του ήττα από την ποιοτική Χερσόνησο με σκορ 1-0 και ψάχνει αντίδραση κόντρα στην ομάδα του Νίκου Φανουράκη, η οποία αγωνίζεται στην Α2 ΕΠΣΗ και έχει καταφέρει να κάνει μία αξιοπρεπέστατη πορεία ως τώρα.

Ο Ηρόδοτος θα πάει ξεκάθαρα για την πρόκριση παρά την κούραση που έχει από το ματς με την Χερσόνησο. Έπειτα στο πρωτάθλημα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο το σύνολο του Δημήτρη Κόκκινου και του Αλμυρού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ