Μ. Στεφανίδης: «Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για παραμονή»

Για την εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του ΑΟΑΝ με τον Μανδραϊκό, ο προπονητής του Αγίου Νικολάου Μάρκος Στεφανίδης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει για την παραμονή ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από τα αποτελέσματα της.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΑΟΑΝ που θέλει νίκη πάση θυσία κόντρα στον αντίπαλο του που βρίσκεται και αυτός στην ζώνη του υποβιβασμού και στο -2 από την ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη.

Με τον Μάρκο Στεφανίδη να υπολογίζει ξανά στους Νοκάι και Χαλκιαδάκη, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Αντίθετα, εκτός παραμένουν τόσο ο Γκέγκα, που έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όσο και ο Μαρκάκης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Με σημαντικές επιστροφές ο ΑΟΑΝ κόντρα στον Μανδραϊκό

Η δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΑΟΑΝ: «Πάμε να εξαντλήσουμε όλες τις μαθηματικές πιθανότητες για την παραμονή, που δεν εξαρτάται πια μόνο από εμάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ