Με πρωταγωνιστή τον Σταματάκη την πρόκριση τα Δειλινά!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση πανηγύρισαν τα Δειλινά, στην έδρα των Νέων Ηροδότου επικρατώντας με 3-1.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης, τα Δειλινά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μιχελάκης κέρδισε πέναλτι, με τον Σταματάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη απάντησε άμεσα, και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Βασιλάκης με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσατσάκη για το 1-1.

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ο Νίκος Αδαμάκης με σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «πράσινους» κάνοντας το 2-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ίδιος με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ για τον δικό τους λόγο η κάθε μια. Στο 68’ λοιπόν τα Δειλινά «καθάρισαν» την πρόκριση αφού ο Σταματάκης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 3-1 για τους «πράσινους».

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα τα Δειλινά να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ, κερδίζοντας τους Νέους Ηροδότου με 3-1.

Νέοι Ηροδότου Πλευριτάκης, Κερκέζος, Μουντράκης, Βασιλάκης, Κλάδος, Τατάρης, Μπουγάς, Καλαμιώτης, Κατσαρός,  Βλαχάβας, Μιρέλι.

Δειλινά Κούκος(70’ Αλεξάκης Κ.), Τσατσάκης, Μπακαλάκης, Μπρίνταλος, Τζαγκαράκης, Μιχελάκης, Σταματάκης, Ορφανός, Αγγελιδάκης(46’ Κεφαλούκος), Πασσάς(46’ Νικητόπουλος), Ροβιθάκης(46’ Τσατσάκης). (Αδαμάκης 46’ Ψαράκης Μ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P