Πενθήμερη ξεκούραση στα Δειλινά

Ευκαιρία ξεκούρασης στα Δειλινά.

Με τη νίκη στη Δαμάστα τα Δειλινά έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης στην Α2 ΕΠΣΗ, με την ομάδα του Γιάννη Κοντάκη να βρίσκεται στο +3 και με παιχνίδι λιγότερο από την αμέσως επόμενη ομάδα, που είναι ο ΟΦΑρκαλοχωρίου.

Με τις εμφανίσεις τους και τη δυναμική που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο τα Δειλινά, δείχνουν να βρίσκονται σε θέση ισχύος, με δεδομένο μάλιστα πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη ομάδα, έχοντας ηττηθεί σε μόλις δύο παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αυτές τις ημέρες πάντως οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να… γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει πενθήμερη άδεια, μετά τις προπονήσεις που θα γίνουν Τρίτη και Τέταρτη . Οι ποδοσφαιριστές των Δειλινών από την Πέμπτη 27/02, έως και την Καθαρά Δευτερά θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ