Αφιερωμένη στον Κωστή Χναράκη η νίκη του ΟΦΑ

Στον Κωστή Χναράκη που αντιμετωπίζει μία περιπέτεια με την υγεία του αφιέρωσε τη νίκη του ΟΦΑ ο Κώστας Γιαννακίδης, εκ μέρους όλης της ομάδας.

Ο φροντιστής και «ψυχή» των αποδυτηρίων του ΟΦΑ δίνει τη δική του μάχη και όλη η ομάδα έπαιξε για εκείνο στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, με τη διοίκηση και τον Κώστα Γιαννακίδη να του αφιερώνει μάλιστα το τρίποντο.

Αναλυτικά: «Σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και πάλι. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη σημερινή νίκη στον φροντιστή και «ψυχή» της ομάδας, Κωστή Χναράκη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας

Ολόκληρη η ομάδα του εύχεται περαστικά και σύντομα ευχόμαστε να είναι κοντά μας. Σήμερα παίξαμε και γι’ αυτόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ