
Στο GRANDSPORT μίλησε ο Αντώνης Λεκάκης μετά την ισοπαλία των Μοιρών απέναντι στην Χερσόνησο.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως παρόλο που η ομάδα του Μάριου Σηφάκη είχε την έλεγχο του ματς, οι Μοίρες ήταν καλύτερες, έχοντας τις ευκαιρίες για να κατακτήσουν το «τρίποντο».
Μεταξύ άλλων ανέφερε επίσης πως θέλουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και πως σε κάθε παιχνίδι διεκδικούνε ότι τους αναλογεί.
Οι δηλώσεις του Αντώνη Λεκάκη:
«Εμείς όπως παίξαμε το σημερινό ματς… έτσι προσπαθούμε να αγωνιστούμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και σε κάθε παιχνίδι διεκδικούμε ό,τι μας αναλογεί.
Σήμερα πήραμε έναν βαθμό, αν και μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις, έχοντας δοκάρι και τετ-α-τετ. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι από τη Χερσόνησο, παρόλο που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Δεχτήκαμε το γκολ από ένα λάθος, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα.
Το θετικό είναι ότι, μετά από καιρό, δεν χάσαμε, κάτι που είναι σημαντικό για την ψυχολογία των παιδιών».