Δαμάστα: «Χτίζει» το μέλλον της

Η Δαμάστα εδώ και αρκετούς μήνες έχει αλλάξει φιλοσοφία και νοοτροπία, κάτι που το αποδεικνύει και το υπάρχον υλικό που διαθέτει στο ρόστερ της, έχοντας φτιάξει μία ομάδα του… μέλλοντος, με ποδοσφαιριστές που έχουν το ταλέντο και ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους.

Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να συμμετέχουν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ωστόσο με σχεδόν τελείως διαφορετικό υλικό. Με εξαίρεση τον Δημαράκη, όλοι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την ομάδα και αντικαταστάθηκαν με νεαρούς ποδοσφαιριστές, γεμάτους όρεξη, ταλέντο και «δίψα» για ποδόσφαιρο.

Μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες, η Δαμάστα απέκτησε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπου οι περισσότεροί δεν ξεπερνάνε τα 22 χρόνια, με εξαίρεση τον Ζαφείρη και τον Μπαμπουλάκη, οι οποίοι είναι πλέον οι πιο έμπειροι στο ρόστερ, μαζί με τον Βαγγέλη Δημαράκη.

Τα πιτσιρίκια του Γιάννη Χατζησεβαστού, ο οποίος ξέρει πάρα πολύ καλά να διαχειρίζεται και να συνεργάζεται νεαρούς ποδοσφαιριστές έχοντας σημαντικές διακρίσεις με τις Μικτές ομάδες, μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμη την πρώτη τους νίκη, καθώς το «τρίποντο» από την Παλαιόχωρα ήταν άνευ αγώνος, όμως έχουν δείξει πολύ καλά σημάδια στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα άξιζαν πολλά παραπάνω από τα αποτελέσματα που πήραν με Αλμυρό, Νεάπολη και Γιούχτα.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια του πρωταθλήματος για τη Δαμάστα, όμως ότι και να γίνει, το σωματείο «χτίζει» το μέλλον του και σιγά σιγά θα αναδεικνύει δικά του ταλέντα, μέσα από τις Ακαδημίες που θα δημιουργήσει, σε συνεργασία με το «Candia Sport».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P