
Το Δ.Σ. του Εργοτέλη εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Μέμμο και του εύχεται καλή και γρήγορη ανάρρωση.
Ο Γιώργος Μέμμος πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με αναγκαστική αλλαγή λόγω μίας άτσαλης πτώσης στα καρέ της Χερσονήσου, τραυματίζοντας τον ώμο του.
Ο τραυματισμούς αυτός θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης με τον Εργοτέλη να του εύχεται ταχεία ανάρρωση παραμένοντας δίπλα του.
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Εργοτέλη εύχεται περαστικά στον Γιώργο Μέμμο. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα, που θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.
Γιώργο, καλή ανάρρωση! Παραμένουμε δίπλα σου και σε περιμένουμε γρήγορα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους, υγιή και δυνατό».