Ο Ηρακλής Νιπιδιτού προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Άλογο Μαλεβιζίου, όπου θέλει να βγάλει αντίδραση μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα.
Στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής Νιπιδιτού θέλει να βγάλει αντίδραση να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κάτι που θα το προσπαθήσει δίχως τον πρώτο του σκορερ, Σπύρο Βιολάκη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του λόγω κόκκινης κάρτας.
Επιπλέον, ο Σίσκος θα είναι επίσης εκτός αποστολής λόγω ταξιδιού με τις υπόλοιπες απουσίες της ομάδας του Νιπιδιτού να γνωστοποιούνται μετά το τέλος της προετοιμασίας, αύριο Πέμπτη (6/2).
Ένα άκρως δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ηρακλής Νιπιδιτού, αντιμετωπίζοντας το Άλογο Μαλεβιζίου εκτός έδρας την Κυριακή (9/2, 18:30).