Ο Χαρμ Όσμερς «σφυρίζει» το Άρης – Παναθηναϊκός, με παρατηρητή τον Λανουά

Έχοντας βρεθεί σε ακόμα δυο μεγάλα ματς της φετινής σεζόν στη Super League, ο Γερμανός, Χαρμ Όσμερς θα διευθύνει και την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με παρατηρητή τον Στεφάν Λανουά.

Με Γερμανό διαιτητή πρώτης κατηγορίας – κι όχι elite – θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ.Βικελίδης», με τους ορισμούς των ρέφερι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League να δημοσιεύονται το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Χαρμ Όσμερς που θα διευθύνει το ματς στη Θεσσαλονίκη έχει ξαναβρεθεί σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού «σφύριξε» το ΠΑΟΚ – Άρης της 29ης Σεπτεμβρίου (0-1) και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ (4-1) της 24ης Νοεμβρίου του 2024.

Πηγη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ