
Την απόλυτη του πορεία συνέχισε ο ΠΟΑ Β’ που πέρασε νικηφόρα με 7-0 από το Καστέλλι, επικρατώντας του Δωριέα, για την 13η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.
Ασταμάτητος συνεχίζει την πορεία του ο ΠΟΑ Β’, που πανηγύρισε την 13η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, στην αναμέτρηση με τον Δωριέα, συνεχίζοντας να ανοίγει τη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο ματς στο Καστέλλι, η ομάδα του Βασίλη Κασσαπάκη μπήκε από την αρχή με σοβαρότητα για να καθαρίσει το ματς και πήρε προβάδισμα στο 5ο λεπτό, με τον Προβατά να σκοράρει για το 0-1.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρος και συγκεκριμένα στο 40′ ο Τσέρος διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, βάζοντας τις βάσεις για ακόμα ένα τρίποντο.
Στην επανάληψη ο ΠΟΑ Β’ πάτησε το πόδι στο γκάζι και μεγάλωσε την έκταση του σκορ. Τα γκολ των Ζωάκη, Χατζηκυριάκου, Κουγιού Γιάννη και Ορφανού, μέσα σε διάστημα ενός τετάρτου, έκαναν το σκορ 0-6 στο 65ο λεπτό.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με το έβδομο τέρμα των φιλοξενούμενων ο Βεγόπουλος στο 80′.