ΑΕΚΑΤΣΑΜΠΑ ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

Επιθεώρηση στο «Γ. Σκουρέλλος», προς αλλαγή έδρας στο Ηρόδοτος-ΑΕΚ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Επιθεώρηση στο «Γ. Σκουρέλλος», προς αλλαγή έδρας στο Ηρόδοτος-ΑΕΚ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δεν θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την ΑΕΚατσαμπά στο «Γ. Σκουρέλλος» καθώς έπειτα από επιθεώρηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηρακλείου στο γήπεδο, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε αλλαγή έδρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, στελέχη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής (24/1) το γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλλος» όπου έχει οριστεί το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την ΑΕΚατσαμπά.

Λόγω της υψηλής επικινδυνότητας του αγώνα, ανάμεσα στα δύο σωματεία, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε αλλαγή έδρας, με τα επικρατέστερα γήπεδα αυτή τη στιγμή να είναι το γήπεδο του ΠΑΝΟΜ στα Μάλια, του Αλμυρού στο Γάζι, ενώ εξετάζουν και την επιλογή του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, χωρίς να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Επικρατέστερο γήπεδο, είναι αυτό των Μαλίων, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές επαφές, προκειμένου να προχωρήσει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων σε αλλαγή έδρας.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα