
Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 8ης, εμβόλιμης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, όπου ο Μιχάλης Ταμπουρατζής, από το Σύνδεσμο Λασιθίου, θα διευθύνει το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ΠΟΑ.
Στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι, ανάμεσα σε Δαμάστα και Γιούχτα, διαιτητής της αναμέτρησης, ορίστηκε ο Νίκος Μαυραντωνάκης, από το Σύνδεσμο Χίου, ενώ στα παιχνίδια Πόρος-Ρεθυμνιακός και Νεάπολη-Ηρόδοτος, ορίστηκαν οι διαιτητές, Κυριακίδης και Αντωνίου, αντίστοιχα.
Αναλυτικά οι ορισμοί της 8ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου:
Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, 16:30
Δαμάστα-Γιούχτας (Δημ. Δαμάστας): Μαυραντωνάκης Ν. (Χίου), Δρακουλάκης Κ. (Ηρακλείου), Τσαμπουράκης Γ. (Ηρακλείου)
Πόρος-Ρεθυμνιακός (Ατσαλένιου): Κυριακίδης Ρ. (Λασιθίου), Καφεσάκης Ε. (Λασιθίου), Θεοδοσάκης Ζ. (Λασιθίου)
Νεάπολη-Ηρόδοτος (Δημ. Νεάπολης): Αντωνίου Δ. (Χανίων), Μαυρεδάκης Ν. (Χανίων), Μαρκετάκης Θ. (Χανίων)
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-ΠΟΑ (Μινώταυρου): Ταμπουρατζής Μ. (Λασιθίου), Φραγκιαδάκης Γ. (Λασιθίου), Κοκοτάκης Μ. (Λασιθίου)
ΑΟΑΝ-Αναγέννησης Ιεράπετρας (Δημ Αγ. Νικολάου): Σταυρουλάκης Ρ. (Ρεθύμνου), Βαρβαντάκης Μ. (Ρεθύμνου), Βλαχάκης Γ. (Ρεθύμνου)
Αστέρας Ρεθύμνου-Πλατανιάς (Δημ. Ρεθύμνου): Μανδαλενάκης Ε. (Ηρακλείου), Δασκαλάκης Ι. (Ηρακλείου), Σιγανού Γ. (Ηρακλείου)