
Ο Άρης Σούδας έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και άπαντες βλέπουν με διαφορετικό μάτι την συνέχεια.
Η ομάδα του Γιώργου Τζατζιμάκη έχει μπει με το πόδι στο… γκάζι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος δείχνοντας πως μέρα με την ημέρα, αγωνιστική με την αγωνιστική γίνεται και καλύτερη η ομάδα.
Ο Άρης Σούδας έχει καταφέρει να πάρει μια ισοπαλία στο Ατσαλένιο κόντρα στον ΠΟΑ και μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας με 3-0 φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές της επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Άπαντες βλέπουν με μεγάλη αισιοδοξία την συνέχεια και ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά εκτός έδρας θέλοντας να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα και να “σκαρφαλώσουν” στις παραπάνω θέσεις της βαθμολογίας.