Σημαντικές νίκες για Αλμυρό και Γιούχτα, βαριά ήττα για Πόρο

Ο Αλμυρός ήταν ο μεγάλος νικητής του Μαλεβιζιώτικου ντέρμπι με αντίπαλο τη Δαμάστα, επικρατώντας 1-0 για την 6η αγωνιστική του 10ου ομίλου, ενώ την ίδια ώρα, ο Γιούχτας πήρε σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, επικρατώντας της Νεάπολης. Βαριά ήττα για τον Πόρο που συνετρίβη 6-1 από την πρωτοπόρο πλέον ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Στο Γάζι, ο Αλμυρός σε ένα πραγματικό ντέρμπι, δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε με «λυτρωτή» τον Κουράκη, να κάνει το 1-0 και να το διατηρήσει μέχρι το φινάλε, παίρνοντας σπουδαίο αποτέλεσμα και φτάνοντας πλέον τους 11 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Δαμάστα.

Στις Μουρνιές, ο Πόρος συνετρίβη από την πρωτοπόρο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 6-1 σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα επηρεάσει σημαντικά τη συνέχεια για την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη που ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο ίδιος υπέβαλλε τη παραίτησή του.

Στη Νεάπολη ο Γιούχτας χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Δομήνικος Πλουσής στο 12′ κατάφερε να επικρατήσει 0-1 και να πανηγυρίσει σημαντική εκτός έδρας νίκη, ενώ ο ΑΟΑΝ με γκολ των Τσανάι-Τσιλάι επικράτησε 2-0 του Ρεθυμνιακού.

Σημαντική νίκη και για τον Άρη Σούδας που επικράτησε 3-0 με δύο γκολ του Δρακάκη και ένα του Παπαθανασίου. Άνευ αγώνος τρίποντο για Πλατανιά και Ηρόδοτο.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής: 

[wpse_matches competition=1027 cdate=”2021-04-18″ status=fixture,result]

[wpse_matches competition=1027 cdate=”2021-04-17″ status=fixture,result]

Η βαθμολογία: 

[wpse_standing competition=”1027″]

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: 

[wpse_matches competition=1027 cdate=”2021-04-25″ status=fixture,result]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P