Σ. Χαραλαμπάκης: «Αφιερώνω το γκολ στον θείο μου που δεν βρίσκεται κοντά μας»

Ο Στέλιος Χαραλαμπάκης μίλησε στο GRANDSPORT μετά το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον ΠΟΗ, αφιερώνοντας το στον θείο του που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Ο νεαρός αμυντικός του Μαραθώνα τόνισε την συναισθηματική αξία που είχε το γκολ αυτό για την ομάδα του αλλά και για τον ίδιο.

Επίσης σχολίασε πως δικαιόντουσαν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι ενώ επίσης αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Τύλισο και την πορεία του Μαραθώνα φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον ΠΟΗ: «Έδωσα τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μου αλλά από την άλλη πιστεύω πως αξίζαμε την νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε: «Τα συναισθήματα για το γκολ μου είναι ανάμεικτα… Αφιερώνω το γκολ στον θείο μου που δεν βρίσκεται κοντά μας και έφυγε πρόσφατα από την ζωή».

Πως πιστεύεις ότι θα πάει ο Μαραθώνας φέτος στην Α2; «Δεν μπορώ να πω ακριβώς για την θέση που βλέπω τον Μαραθώνα αλλά μπορώ να πω ότι μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια…»

Για το επόμενο παιχνίδι με την Τύλισο: «Το επόμενο παιχνίδι είναι μία από τις πιο δύσκολες αποστολές μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P