Πρωταθλήματα ΕΠΣΗ: Την καλύτερη επίθεση η Χαραυγή, πίσω της η ΑΕΚ

Δύο ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ έχουν πετύχει περισσότερα από 20 γκολ στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, την κορυφαία επίδοση επιθετικά έχει για φέτος η Χαραυγή στην Α2 ΕΠΣΗ, που σε 6 αγώνες έχει σκοράρει 23 γκολ, ενώ ακριβώς από πίσω της βρίσκεται η ΑΕΚ Delta KTEO με 20 τέρματα σε ένα περισσότερο παιχνίδι, για το πρωτάθλημα της Α1.

Στην 3η θέση της κατάταξης για φέτος, βρίσκεται η Τύλισος που έχει βρει 19 φορές δίχτυα σε 6 αγωνιστικές στην Α2 ΕΠΣΗ, ενώ έχει δεχτεί και τα λιγότερα γκολ (3) στην κατηγορία.

Τον ίδιο αριθμό τερμάτων έχουν πετύχει και οι Νέοι Ηροδότου, αλλά σε δύο λιγότερα ματς, καθώς το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΗ βρίσκεται ακόμα στην 4η αγωνιστική.

Από κει και πέρα, στην Α1, περισσότερα από 10 γκολ έχουν πετύχει κατά σειρά οι Αλμυρός (15), Εργοτέλης (14), Μινωική (14), Ρωμανός (13), ΠΑΟΚ (11) και ΠΑΝΟΜ (11).

Μία κατηγορία κάτω, μόνο ο Ποσειδώνας (6), η Παλιανή (3), η Δαμάστα (4), το Λίντο (9) και η Αγία Βαρβάρα (8) δεν έχουν βρει δίχτυα πάνω από δέκα φορές, στις πρώτες αγωνιστικές, με τον πρώτο να έχει ένα ματς περισσότερο, λόγω των ρεπό των υπόλοιπων ομάδων.

Στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΗ, ο ΠΟΑ Β (17), το Άλογο Μαλεβιζίου (12), η Θέρισος (12) και η Δόξα Ηρακλείου (10) έχουν σκοράρει περάσει ήδη την «γραμμή» των δέκα τερμάτων στις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Η ιστορία βέβαια στην Β2 είναι διαφορετική, καθώς μόνο τρεις ομάδες έχουν βρει δίχτυα πάνω από 10 φορές, σε αντίθεση με τις 5 της Β1 ΕΠΣΗ, με τον Αστέρα Μυρτιάς (14), την Γαρίπα (11) και τον Κόροιβο (11) να είναι στην κορυφή του συγκεκριμένου πίνακα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P