Α1 ΕΠΣΗ: Ασταμάτητος ο Αγγ. Καστελλιανάκης με 7 γκολ σε 7 ματς

Ακόμα ένα γκολ για τον Άγγελο Καστελλιανάκη, που πετυχαίνει τα 7 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕΚ Delta KTEO πέτυχε το buzzer beater στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/10) απέναντι στην Μινωική, με το γκολ του στο 90’+5′ να δίνει τον βαθμό στην ομάδα του για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, με τον ίδιο να φτάνει τα 7 γκολ σε 7 αγωνιστικές.

Πίσω του, με δύο λιγότερα γκολ, βρίσκεται ο Χρήστος Κουτάντος του Αλμυρού, που πραγματοποίησε μία απίστευτη εμφάνιση απέναντι στον Ρούβα, πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του, φτάνοντας τα πέντε συνολικά στην φετινή σεζόν.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης, βρίσκονται σε ισοβαθμία έξι ποδοσφαιριστές, με τον έναν να έχει αποχωρήσει από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μεταξάκης, που πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών, και ο Σταύρος Δάσκος, που σκόραρε και αυτός απέναντι στην Μινωική, έχουν σκοράρει από τέσσερα γκολ με την φανέλα της AEK Delta KTEO, όπως ο Μαρίνος Σεραφειμίδης και ο Άκης Κουράκης του ΠΑΟΚρουσώνα, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης της Μινωικής και ο Κώστας Νοδαράκης του Ρωμανού.

Ο πίνακας των σκόρερ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P