Καραχάλιος: «Η νίκη επί του ΠΑΟΚ μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια»

Ο Ζήσης Καραχάλιος, μετά τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ στην Τούμπα με σκορ 1-2, αναφέρθηκε στη σημασία της επιτυχίας αυτής, τονίζοντας την ομαδική προσπάθεια και την αποφασιστικότητα των παικτών. Η υπομονή και η σκληρή δουλειά απέδωσαν καρπούς, όπως ανέφερε ο μέσος του ΟΦΗ.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήρθε με σκληρή δουλειά και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς και νομίζω πως είναι καθαρή η νίκη μας. Από την αρχή της περιόδου έχουμε πίστη στην ομάδα, αυτή η νίκη είναι η βάση για τη συνέχεια και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος, ανέφερε: «Δεν παρατάμε ποτέ τα παιχνίδια, το παλέψαμε μέχρι το τέλος και νομίζω ότι πήραμε δίκαιη νίκη».

Σχολιάζοντας τη φάση όπου ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, ο Καραχάλιος δήλωσε: «Παίρνω μπάλα, ο διαιτητής έδειξε φάουλ. Ό,τι έγινε, έγινε και προχωράμε».

Για το τι σημαίνει η νίκη επί του ΠΑΟΚ, πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια μας και προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P