Επέστρεψε από το 0-2 και πήρε βαθμό η Γαρίπα

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Γαρίπα μπόρεσε να επιστρέψει από το 0-2 και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μυρτιάς.

27/10/2024-18:30
Β2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 0-1
ΓΑΡΙΠΑ
2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ
2
Τελικό
ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Γκολ
Αυτογκόλ
88'
 

Μία σπουδαία αναμέτρηση γεμάτη ένταση και πάθος έγινε στο γήπεδο «Σκουρέλλου» για την 4η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ. Ο Αστέρας Μυρτιάς ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Σταυρακάκη.

Μάλιστα η ομάδα του Μαρίνου Σφακιανάκη με το ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Λουρίδας έκανε το 0-2. Η Γαρίπα έβγαλε αντίδραση και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα.

Ο Μαρίνος Σεραφειμίδης έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 1-2, ωστόσο λίγα λεπτά μετά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τη Γαρίπα με παίκτη λιγότερο. Αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα του Νίκου Μαστορίδη, που συνέχισε να προσπαθεί, είχε δοκάρι με τον Βασιλάκη και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 2-2, όταν ο Λάμπρου έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του στο 88′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P