Γ. Χατζησεβαστός: «Προσωπικά μου αφήνει μία πικρία μόνο το σκορ-Με χαροποιεί πάρα πολύ η απόδοση των παικτών μου»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Χατζησεβαστός από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, βάσει όσων είπε στις δηλώσεις μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ Delta KTEO.

Ο προπονητής της Μινωικής στάθηκε στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του μετά την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ Delta KTEO για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά και στην πικρία που του άφησε το αποτέλεσμα, λόγω και των γκολ που δέχτηκαν στα τελευταία λεπτά των δύο ημιχρόνων.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζησεβαστού:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα πολύ πλούσιο παιχνίδι, δύο πάρα πολύ καλές ομάδες, και η ΑΕΚατσαμπά και εμείς. Νομίζω ότι προσφέραμε ένα θέαμα.

Από κει και πέρα, όταν δέχεσαι ένα γκολ στο 45′ του πρώτου ημιχρόνου και στο 95′ του δευτέρου, και χάνεις μια νίκη μέσα από τα χέρια σου, θα πω εγώ, όχι απέναντι σε μια οποιαδήποτε ομάδα, στην ΑΕΚατσαμπά που θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται πολύ ψηλά βαθμολογικά, στη δεύτερη θέση συγκεκριμένα, νομίζω ότι αυτό μου αφήνει μια πικρία.

Από την άλλη βέβαια, με χαροποιεί πάρα πολύ η απόδοση της ομάδας, η απόδοση όλων των παιδιών. Για τον τρόπο που παίξαμε, τις ευκαιρίες που χάσαμε και τις προϋποθέσεις να κάνουμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες, όλα είναι όμορφα, εμένα προσωπικά μου αφήνει μία πικρία μόνο και μόνο το σκορ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P