«Χ»άλασε την «επέτειο» της ΑΕΚ η Μινωική!

Η ΑΕ Κατσαμπά Delta Kteo γιορτάζει… σήμερα τα 75 χρόνια ζωής, αλλά δεν κατάφερε να την συνδυάσει με νίκη, καταλήγοντας ισόπαλη με σκορ 3-3 απέναντι στην Μινωική.

27/10/2024-15:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 7
Ημίχρονο: 1-1
ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ «DELTA KTEO»
3
ΜΙΝΩΙΚΗ
3
Τελικό
ΜΑΝΔΑΛΕΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν για την ΑΕΚ, με τον Άγγελο Καστελλιανάκη να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά στο 4ο λεπτό. Η Μινωική σκόραρε με την πρώτη της φάσης στο 10ο λεπτό μετά την σέντρα του Ψαρά από πλάγια θέση και το μονοκόμματο σουτ του Κοκκινάκη να χτυπάει οριζόντιο δοκάρι και μέσα!

Έπειτα από το γκολ της Μινωικής, η ΑΕΚ πίεσε για να ισοφαρίσει, έχοντας μάλιστα οριζόντιο δοκάρι στο 21ο λεπτό με το γυριστό σουτ του Άγγελου Καστελλιανάκη από το ύψος της περιοχής. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ένα λεπτό αργότερα σούταρε μέσα στην μικρή περιοχή με τον Χαραλαμπάκη να μπλοκάρει.

Η Μινωική είχε δοκάρι στο 33ο λεπτό με την κεφαλιά του Χριστάκη να καταλήγει στο δοκάρι ενώ στην επανάληψη της φάσεις ο Στακάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 44ο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με τον Μπειτεινάκη σκοράροντας με σέντρα σουτ του από μακρινή απόσταση. Η ΑΕΚ λίγο έλειψε να μπει μπροστά στο σκορ με το σουτ του Άγγελου Καστελλιανάκη να αποκρούεται από τον Χαραλαμπάκη στο 45ο λεπτό.

Στην επανάληψη η Μινωική είχε διπλή ευκαιρία να σκοράρει με τους Κοκκινάκη και Στακάκη στο 50ο λεπτό με τον Μουτζούρη να αποκρούει φανταστικά και στις δύο περιπτώσεις. Έπειτα η ΑΕΚ πίεσε για ένα γκολ αλλά δεν τα κατάφερε με τα σουτ του Δάσκου και του Άγγελου Καστελλιανάκη.

Στο 60ο λεπτό, ο Δάσκος κατέβασε την μπάλα μετά από πλάγια σέντρα και με κοντινό πλασέ εκτέλεσε τον Χαραλαμπάκη για το 2-1. Το 2-2 ήρθε έντεκα λεπτά αργότερα στο 71ο λεπτό, όπου ο Χριστάκης κρέμασε τον τερματοφύλακα με προβολή από αρκετά πλάγια θέση και την μπάλα να χτυπάει δοκάρι και μέσα.

Η ΑΕΚ λίγο έλειψε να σκοράρει στο 77ο λεπτό με τον Γιάννη Καστελλιανάκη να διώχνει πάνω στην γραμμή την μπάλα και την ΑΕΚ να φωνάζει πως η μπάλα πέρασε ολόκληρη. Στο 80′ η ΑΕΚ είχε μία καλή φάση ξανά με τον Άγγελο Καστελλιανάκη και τον Χαραλαμπάκη να διώχνει δύσκολα.

Το 2-3 για την Μινωική πέτυχε ο Περογαμβράκης στο 87ο λεπτό, ενώ ο Άγγελος Καστελλιανάκης έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στο 90+3!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P