Μ. Παπαματθαιάκης: «Είχαμε την όρεξη να παίξουμε το παιχνίδι-Μελανό σημείο η επιπολαιότητά μας στην επίθεση»

Ο προπονητής του Ηροδότου σχολίασε τη νίκη της ομάδας του απέναντι στις Μοίρες, με μοναδικό «παράπονο» την επιπολαιότητα στο επιθετικό τρίτο.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στάθηκε στην διάθεση που είχαν τα παιδιά στην νίκη με 2-0 του Ηροδότου απέναντι στις Μοίρες για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, με μοναδικό «μελανό» σημείο οι επιλογές που δεν γίνονταν με καθαρό μυαλό.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Παπαματθαιάκη:

«Το ζητούμενο ήταν να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, γιατί ήταν ένα αποτέλεσμα την προηγούμενη Κυριακή που μας επηρέασε και την ψυχολογία μας, αλλά και μας ταρακούνησε λίγο, με τον τρόπο που ήρθε η ήττα.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια το ζητούμενο είναι να κερδίσεις, να βάλεις γκολ, και νομίζω ότι δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Είχαμε την όρεξη να παίξουμε το παιχνίδι, είχαμε την κυκλοφορία, αλλά είμαστε αρκετά νευρικοί στο τελευταίο κομμάτι της επίθεσης, στο τελευταίο τρίτο, που μπορούσαμε να είχαμε πάρα πολύ καλές ενέργειες συνδυαστικές, γιατί μετά την επίτευξη του γκολ μας, παρουσιάστηκαν πάρα πολλές προϋποθέσεις και εκεί οι επιλογές μας δεν ήταν με καθαρό μυαλό.

Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση των παιδιών, αλλά στο τελευταίο κομμάτι δεν πρέπει να είμαστε τόσο επιπόλαιοι, πρέπει να κάνουμε πιο καλές ενέργειες, να είμαστε πιο πολύ με μυαλό συνεργασίας, κάτι το οποίο θα χρειαστούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την διάθεση, γιατί πραγματικά υπήρχε. Προσπάθησαν να βγάλουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό που κρατάω σαν μελανό σημείο, είναι λίγο η επιπολαιότητά μας στο επιθετικό τρίτο που ήταν εμφανής.

Να ξεκουραστούμε, να πάμε στο επόμενο παιχνίδι, και να έχουμε από εδώ και στο εξής ανοδική πορεία, να έχουμε μέσα στις δυνατότητες που μπορούμε να βγάλουμε σαν ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάμε στη συνέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P