Πήρε βαθμό, μπορούσε νίκη ο ΑΟΤ

Ο ΑΟΤ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη αν είχε εκμεταλλευτεί τις στιγμές του στο ματς.

26/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 6
Ημίχρονο: 0-0
ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
0
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
0
Τελικό
 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Τυμπάκι ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Ηλυσιακό για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Νίκου Σουτζή «τσίμπησε» βαθμό μετά από συνεχόμενες ήττες, έχοντας καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, στη συνέχεια όμως ο Ηλυσιακός ισορρόπησε, έχοντας και εκείνος τις στιγμές του για να απειλήσει την εστία του Ιατράκη.

Η μεγάλη στιγμή όμως στο παιχνίδι άνηκε στον ΑΟΤ που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Παπανδρέου που έχασε μία κλασσική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Εξίσου καλή στιγμή είχε και ο Πέτρου, με τον ΑΟΤ να έχει τις καλύτερες φάσεις στο ματς, έχοντας μία πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία που δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να φτάσουν με ευκολία στην εστία του.

Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τους μεσσαρίτες να παίρνουν τον έναν βαθμό, συνεχίζοντας την πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P