Ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ η Κ17 του ΟΦΗ

Η Κ17 του ΟΦΗ έχασε με σκορ 0-2 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά και απείλησε μόλις στο 5ο λεπτό με το σουτ του Καρνέζου να μπλοκάρεται εύκολα από το τέρμα. Μετά από ένα λεπτό, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με τον Πετούση και τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ να τον κόβουν τελευταία στιγμή.

Οι «μικροί» του ΟΦΗ συνέχισαν την πίεση και παραλίγο στο 13ο λεπτό να ισοφαρίσουν μετά την εξαιρετική σέντρα του Σιτμαλίδη να κοντράρει και στην προσπάθεια των αμυντικών να διώξουν, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία στο 19ο λεπτό με τον Αρετή να ευνοείται από τις κόντρες αλλά το κοντινό πλασέ του σταμάτησε στα χέρια του Κετένογλου με εξαιρετική επέμβαση. Το σκορ άνοιξε ο ΠΑΟΚ λίγα λεπτά μετά στο 22’ με την κεφαλιά του Γκιόκα έπειτα από κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Αντωνακάκη αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε ως οφσάιντ. Έπειτα από διπλή προσπάθεια του Μπέρδου και απόκρουση του τερματοφύλακα, σε τετ-α-τετ το 0-2 ο ΠΑΟΚ στο 62ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να κάνει το 0-3 με το τετ-α-τετ του Κρομμύδα να σταματάει στα χέρια του Κετένογλου. Ο ΟΦΗ απείλησε στο 78ο λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Βιανέλο μέσα από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ευκολα ο τερματοφύλακας.

Ο Κωστάκης παραλίγο να μειώσει το σκορ στο 84ο λεπτό μετά από σουτ κοντά στο σημείο του πέναλτι και τον τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα κόρνερ.

Το 0-2 παρέμεινε μέχρι την λήξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να αποδρά από το ΒΑΚ με σκορ 0-2.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΟΦΗ: Κετένογλου Α, Κοζυράκης Γ, Καινουργιάκης Π, Μπαλάσης Σ, Καρνέζος Γ, Βγόντζας Ν (Λυγεράκης 75’), Αντωνακάκης Χ (Καρβούνης 55’), Τούφας Α, Κούβδος Σ (Βιανέλλο 67’), Πετούσης Ζ (Κωστάκης 67’), Σιτμαλίδης Α (Ντρεϊάϊ 75’).

ΠΑΟΚ: Μαλύγκιν Κ, Κυριαζίδης Δ (Οικονόμου 67’), Λύρατζης Ε, Μοκρής Τ (Κάνιος 89’), Αυγητίδης Χ, Παπαδόπουλος Μ, Κρομμύδας Γ, Γκιόκα Β, Αρετής Α, Μπέρδος Δ, Τασιούλας Κ (Χριστοδούλου 67’),

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P