Πρόβλημα και με Μιχελουδάκη στον Ηρόδοτο – Εκτός αποστολής ακόμα πέντε

Σε ανοδική πορεία θέλουν να μπουν ξανά οι “μπλε” που γυρίζουν μετά από καιρό (ένα μήνα και τέσσερις μέρες) στο σπίτι τους, έχοντας βγάλει μέχρι τώρα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή με την ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη να το αντιμετωπίζει με την δέουσα σοβαρότητα και τον σεβασμό στην ομάδα της Μεσσαράς, μην υποτιμώντας κανένα αντίπαλο καθώς το πρωτάθλημα όπως έχει δείξει είναι αρκετά δύσκολο.

Ο πολύπειρος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους τραυματίες Γιώργο Καργιωτάκη (δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του), Γιώργο Χαρίτο, Γιώργο Λίτσκα που “κληρονόμησαν” προβλήματα από το ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, τον κλινήρη με πυρετό Παναγιώτη Μιχελουδάκη, τον Σήφη Γιαννικάκη που δεν είναι ακόμα έτοιμος καθώς και τον μεγάλο άτυχο Γιάννη Κενδριστάκη.

Στον αντίποδα ο Αλμπάν Χίντρι προπονείται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας και βρίσκεται στην αποστολή όπως και οι ταλαντούχοι Χρήστος Στεφανάκης, Άρμπερ Χότζα των οποίων εκδόθηκαν τα δελτία.

Ο Χότζα αποκτήθηκε από τον ΠΟΗ και την επόμενη εβδομάδα θ’ ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του ταλαντούχου εξτρέμ.

Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή το απόγευμα (25/10) με την τελευταία προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο. Το πρόγραμμα είχε ενεργοποίηση, κατοχή μπάλας, ταχύτητες και στατικές φάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P